Dan-Cool i Kerte

dan-cool-2Firmaet Dan-Cool har eksisteret siden 1999. Det ligger på adressen Kertevej 25 i Kerte og ejes af John S. Hansen. Der er i alt 5 medarbejdere inklusiv kontoret. Desuden hjælper Ellen og Poul Blæsbjerg på deltid, bl.a. med at hente og bringe biler.

Konceptet
Firmaet tager sig primært af ombygning af biler til kølebiler fx til alle, der kører med fødevarer, medicin og forsøgsdyr, og den side af virket udgør ca. 80% af den samlede omsætning. Andre produkter er aircondition i personbiler, i traktorer og i entreprenørmaskiner – i det hele taget i alt, hvad der er på hjul – derimod ikke køleanlæg til butikker og bygninger. Generelt kan der laves installationer i biler, så de kan skabe køleskabstemperatur (+5 grader) eller frost ned til minus 18 grader.

dan-cool-1Johns firma klarer også små kølebokse, der kan indsættes ind i eksisterende biler. Desuden laves der også indretning af håndværkerbiler, så de får reoler og beklædning.

Grund på Industrivej i Grønnemose
John ejer en grund på Industrivej i Grønnemose, og der overvejer han at flytte sin virksomhed derop, fordi netop dette industriområde er det mest velbeliggende overhovedet i hele Assens Kommune.

Men han er skuffet over byrådsflertallets rundkørselsretræte ultimo august. Så hvis ikke rundkørslen bliver til noget, så er hans grund meget mindre værd end ellers. Og så glipper den gode udkørsel mod en Gribsvad-rundkørsel, og de indlysende fordele forsvinder.

Generelt ser han et meget stort potentiale i Grønnemose med de rigtige løsninger. Han stiller derfor spørgsmålet: ”Men mon den gode løsning nu overhovedet kommer”?

Kontakt:
Tlf. 64431847
Mail: www.dan-cool.dk

 Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.