Cykelsmedens forårsfornemmelser

Cykelsmeden i Aarup vil gerne af med ”fimbulsvinteren”, og han ser derfor frem til, at både børn og voksne, herunder konfirmanderne, vil ud og cykle på vejene omkring Aarup – måske går turen ud på den 21,1 km lange ”Historiske Halvmarathon”, der bl.a. runder Kerte og Faurskov.

På cykler til konfirmander vil ejeren give 10% i rabat og på alt udstyr vil han give hele 20%, det kunne fx være på hjelme, skærme, computere og lygter m.v.

Fat bike
Der er også specialtilbud på en ”fat bike” – her er nyprisen normalt 10.800 kr., men den kan nu fås for 8.000 kr. Det giver ifølge købstadsskolernes regnebog en rabat på hele 2.800 kr.

Cykel med frontlad
Blandt nyhederne er cykler med frontlad, og der er også noget for de mindste, og det er sparke-cykler, der kan fås fra ca. 500 kr. De kan bruges af mindre børn fra ca. to år, og de kan give børnene en bedre balance.

Køb nu og betal senere
Via en aftale med Santander Consumer Bank er det muligt at købe nu og at betale senere – efter 6 måneder. Man kan ansøge på stedet og tage cyklen med hjem med det samme, hvis man i øvrigt opfylder betingelserne, fortæller Claus Grønquist, der er ansat i butikken.

Kontakt
Cykelsmeden i Aarup, Bredgade 24 th, 5560 Aarup
Tlf. 91552019 – mail www.cykelsmeden-aarup.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.