Cykelsmeden: Ny racercykel på vej (2/2)

Cykelsmeden i Aarup er nu blevet godkendt som forhandler og reparatør af en ny racercykel, der kun vejer 3-4 kg. Ja, du læste rigtigt, den vejer helt ned til 3-4 kilo. Cyklen kommer i øvrigt til foråret.

Den er fra det italienske firma De Rosa, der fremstiller den lette cykel i flg. materialer: Carbon (kulstof), titanium, stål og aluminium. Titanium har den fordel, at det kan modstå saltvand, når der vintersaltes.

Man kan dog ikke bare lige gå ind og tage en ned af hylden, for den skal skræddersyes til den enkelte køber, og der tages hensyn til folks geometri (armlængde, benlængde, højde, vægt osv.).

Der er i øvrigt showroom i Odense hos grossisten Juhl-Cycling, Wichmannsgade 15, 5000 Odense C, hvor der er åbent mandag til fredag kl. 12 – 16.

Den enkelte cykel kan enten være helt af carbon eller af en blanding af materialerne, som er nævnt ovenfor.

Pris
Der bliver dog tale om en høj kilopris, idet salgsprisen bliver fra 30.000 kr. og opefter. Den er trods den lave vægt ret stærk, og den skal direkte udsættes for vold for at gå i stykker. Så den kan holde i mange år.

Anvendelse
Raceren kan anvendes af både amatører og professionelle, og mindst 5 hold i årets Tour de France har kørt på den slags cykler. Og der bliver flere fremover.

Kontakt
Bredgade 24, 5560 Aarup
Tlf. 91552019
Mail:
Web: www.cykelsmeden-aarup.dk

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.