Cykelsmeden april/maj 2020

Cykelsmeden i Aarup klager ikke over stilstand i omsætningen i disse corona-tider. For der er rigtigt mange reparationer, fordi folk gerne vil ud i naturen her i foråret. Måske rydder de op i skure og garager, og så opdager de, at jern- eller aluminiumshesten trænger til lidt professionel hjælp med cykelsmedens erfarne hænder og værktøj.

God beskæftigelse
Ja, der er faktisk så mange reparationer, så det p.t. kræver tre ansatte og ikke som normalt blot én. Så lige p.t. er der 4 mennesker i arbejde i butikken med den gunstige beliggenhed – og med parkeringspladser og mulighed for at trække cyklen ind ad bagdøren, så den ikke skal løftes.

Salgsvarer
Reservedelene er i høj grad nye slanger og dæk, men der sælges også en del cykelhjelme til de mennesker, som måske vil nyde forårssolen ude på ”Den historiske Halvmarathon” – eller på andre fornemme naturruter i Aarups omegn.

En anden god salgsvare lige p.t. er håndsprit, der sælges i to størrelser, enten en halv liter eller som ”lommelærk” med 75 ml. (foto her).

Cykelleje
Cykelsalget er moderat for tiden, til gengæld kan man leje både almindelige cykler og mountainbikes hos cykelsmeden – læs mere hjemmesiden.

Kontakt:
Bredgade 24 t.h., 5560 Aarup
Tlf. 91552019 – mail
www.cykelsmeden-aarup.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.