Caroline Henderson duokoncert m pianist Nikolaj Hess

Publikum oplever Caroline Hendersons koncerter som fantastisk stemningsfulde. På scenen i duoformat sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Duokoncerten giver plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i mere intime omgivelser.

Koncerten vil tage udgangspunkt i Hendersons seneste to soloudspil ’Lonely House’ og ’Ménage à Trois’, men kommer derudover bredt rundt i repertoiret af lækker, kølig jazz.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer. Hertil kommer film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Senest blev Caroline Henderson inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2’s Toppen af Poppen. Det var spændende at følge med i, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik.

Koncerten foregår lørdag d. 09. marts 2019 Kl: 20:00
Medlem: 245,00 kr., Ikke medlem: 270,00 kr.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.