Billetter med rabat til Footloose på Forårsmessen i Assens

Frøbjerg Festspil deltager med en stand på den store Forårsmesse i Arena Assens søndag den 3. marts. Her vil der være mulighed for at møde repræsentanter for Frøbjerg Festspil og købe de rigtig gode billetter med rabat til ”Footloose – The Musical”.

– Vi vil gerne fortælle om Frøbjerg Festspil, om årets musical ”Footloose – The Musical” og – ikke mindst – meget gerne fortælle om det fællesskab og samvær, som deltagelse som frivillig i Frøbjerg Festspil giver mulighed for. Måske dukker der interesserede op, der kunne tænke sig at være med, siger formand Knud Møller fra Frøbjerg Festspil

Til Forårsmessen sælger Frøbjerg Festspil billetter til ”Footloose – The Musical” med 25 % rabat på de rigtig gode billetter, så der er en god besparelse at hente, hvis man allerede nu ved, at man har tradition for at tage familie og venner med til Frøbjerg.

– Det er da også et stærkt argument for at besøge Forårsmessen og slå et smut forbi vores stand, fastslår Knud Møller.

Oprør mod en streng voksensverden
Hele truppen til den kommende forestilling havde intromøde mandag d. 18. februar i Samlingshuset i Frøbjerg, hvor formand Knud Møller bød velkommen til de forventningsfulde deltagere.

Derudover orienterede instruktørgruppen om de forventninger man har til ”Footloose – The Musical”, og – ikke mindst – til de medvirkendes indstilling til prøvearbejdet.

– Forestillingen er udfordrende og svær, idet den både er et ”show” og en historie, der skal fortælles rigtigt. Dansen fylder meget i forestillingen, men ikke ”bare” for dansens skyld. Den er de unges udtryk i en voksenverden, der fornægter musik, fester og …….dans, lød det fra instruktør Carsten Friis.

Danser fra Herning

Cristopher Schøllhammer Rørmose som Tony i ”Saturday Night Fever”

Cristopher Schøllhammer Rørmose som Tony i ”Saturday Night Fever”

Der var et glædeligt gensyn blandt mange af de medvirkende fra sidste års forestilling, men der er også en del nye ansigter i truppen. Mange kommer langvejs fra – der er bl.a. en danser, der tager turen fra Herning flere gange om ugen hele foråret og sommeren for at være med.

Hovedrollen Ren spilles af Cristopher Rørmose, der sidste år gjorde sig bemærket som Tony i ”Saturday Night Fever”. Den kvindelige hoverolle Ariel er i gode hænder hos Amanda Traun, der senest har lavet flotte præstationer i ”Carrie” og ”Hotel California”.

Derudover er der ”gamle” kendinge som Allan Kirkebæk, Pernille Geertsen, Lisa Handberg og Laura Vesti Moeslund på rollelisten, så det er en dynamisk og dygtig gruppe af skuespillere og dansere der skal spille, synge og danse numre som ”Footloose”, ”I Need A Hero” og ”Lets Hear It For The Boys” ud over scenekanten i august måned. Modsat sidste år, synges sangene på dansk – og grunden til det er, at teksterne er handlingsbærende.

Kom med i et inspirerende fælleskab
Når Frøbjerg Festspil opfører forestillinger som ”Footloose – The Musical”, er der brug for mange frivillige hjælpere. Ja, det kunne faktisk ikke lade sig gøre uden de mange frivillige.

– Alle er velkommen – også nye med interesse for teater og med lyst til at blive en del af et givende socialt fællesskab, lyder opfordringen fra Vagn T. Madsen fra Frøbjerg Festspil.

– Det vil glæde os at se alle, der vil være med til at finde rekvisitter, bygge kulisserne og i det hele taget hjælpe med alt det, der skal til for at skabe endnu en fantastisk flot forestilling. Man kan hjælpe lige så meget eller lidt, som man har lyst til. Alle timer tæller, understreger han.

Hvis du vil være en del af Frøbjerg Festspil, kan du kontakte Vagn Madsen på mail:  eller tlf. 21431531. Du kan også gå ind på www.frobjerg.dk og tilmelde dig elektronisk. Frøbjerg Festpil kan følges på Facebook og Instagram.

”Footloose – The Musical” opføres på Frøbjerg Bavnehøj i perioden 8. – 23. august 2019.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.