Billeskov Gods – fornemt kursuscenter (2)

I artikel (1) om Billeskov fortalte vi overordnet om mulighederne på kursuscenteret ved Stubberup, hvor også private kan leje sig ind, når der er ledig kapacitet.

Normalt vil man regne med gruppestørrelser fra 12 og op til 60/70. Især i weekenderne kan der være ledig plads for bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, receptioner, men vognporten – det største rum kan også bruges til show-room og lignende.

Også store virksomheder og organisationer kan holde møder på stedet, og samtidig kan det lejes på god gammeldags forsamlingshusmaner til fødselsdage, bryllupper og lignende.

Muligheder i nærheden
Der er mange muligheder for at udfolde sig i nærheden, fx ligger Barløse Golfklub kun 2 – 3 kilometer borte, desuden er både Assens og Middelfart tæt på – og det oversete og meget fornemme Brende Å-miljø med Kerte Kirke, mindestenen ved Faurskov og Nyfæste Voldsted ligger også lige om hjørnet. Det er bl.a. beskrevet i ”Den historiske Halvmarathon”, udgivet af Aarup.dk

Ny Lillebælt-rute
Stedets daglige leder, Erik Kjær Sørensen, forestiller sig også muligheder for cykelturister og mountain-bikere. De kunne fx benytte en ny Lillebælt-rute, der kunne gå fra Flensborg til Aabenraa over broerne og hjem over Bøjden-Fynshav og Als. Den burde kunne tages i begge retninger, mener Erik K. Sørensen.

Det går godt på Billeskov
Ifølge Erik Kjær Sørensen går det fint med stedets økonomi, og der er bookinger til langt ind i 2021. Fra 2017 til 2018 er fortjenesten fordoblet, og det kører godt for Life Care One – god bruttofortjeneste i 2018 – og pænt overskud.

Bl.a. kom der flere nye aftaler i hus på ”herregårdenes dag” den 18. august.

Kontakt
Life Care One, Billeskovvej 9, 5560 Aarup
Tlf. 20472314  (Erik K. Sørensen)  eller til driftschef Nadime Hamm tlf. 22554507
Mail – læs mere på www.lifecareone.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.