Billeskov Gods – fornemt kursuscenter (1)

Billeskov er egentlig et gods fra 1577, og det ejes i dag af familien på Wedellsborg.

Efter nyopførelse af mange værelser og desuden spisestuer og konferencerum fremtræder det som et fornemt kursus- og konferencecenter. Der er absolut fred og ro på stedet, og bl.a. er der en lille ”fordybelses-ø” med voldgrav rundt om.

Lige efter moderniseringsprocessen i 2011 og 2012 var der et kontorfællesskab på stedet, men nu er der et mest træningscenter og kursuscenter for præhospitalt personale, sygeplejersker, beredskabsfolk og politi osv.

Et typisk kursus er fx todages-kurser for håndtering af den akutte patient.

Værelser, spisesale og kursuslokaler
Under kurserne kan deltagerne benytte de 20 store og flotte enkeltværelser og 10 dobbeltværelser, og grupperne kan afhængig af størrelse og behov i øvrigt benytte den lille riddersal med plads til 16 spisende gæster, pejsestuen med plads til 30 spisende gæster – eller vognporten med plads til 60-70 – eller et pænt stort antal kursister, og i princippet kan der være mere end én gruppe til stede ad gangen. Priser kan ses på hjemmesiden www.lifecareone.dk

Forsamlingshus i weekenden
Men i ledige weekender kan andre private også leje sig ind efter nærmere aftale – som når man lejer et forsamlingshus på gammeldags maner – maden skal dog bestilles udefra.

Life Care One ved Erik Kjær Sørensen står overordnet for udlejningen, og dette firma hjælper gerne med at henvise til leverandører af forplejning. Det kan fx være fra Hotel Aarup Kro eller Aulbjerghus.

Kontakt
Life Care One A/S, Billeskovvej 9, 5560 Aarup
Tlf. 20472314 – mail
Driftschef: Nadime Hamm tlf. 22554507
www.billeskovgods.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.