Besøg på Hotel Aarup Kro (1)

Mediet Aarup.dk har været på besøg på Hotel Aarup Kro – og selvfølgelig smagt på den gode mad.

Vi valgte som forret en rejecocktail, og det fortrød vi ikke. Rejerne smagte nemlig som helt friske fjordrejer. De var fine røde, og man kunne næsten tro, at de var taget med net ved Smålandshavet i 1955 – de smagte lige så godt, som helt friskfangede rejer smagte samme dag dengang.

Til rejerne hørte frisk stenbiderrogn, asparges, salat og dressing lavet af dressing med lidt mayonnaise og desuden helt frisk purløg, dild og persille + lidt salt og peber. Andet tilbehør var fint, groft frisk brød og smør.

Til forretten valgte vi en sydfransk Chardonnay fremstillet af Jean Pierre Larragné, og den var fint egnet til denne fortrinlige og rigeligt store forret. En tør Chardonnay af den type er et godt alternativ til de alsaciske vine, Riesling og Pinot Gris.

Helhedsindtryk: Særdeles god oplevelse

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.