Aarupspejderne starter sæson 2018/2019.

I dagene fra den 13.—16. august starter Aarupspejderne sæson 2018/2019 op,

Aarupspejderne er blå spejdere og tilhører det Danske Spejderkorps. De har grupper til børn og unge i alle aldre:

  • Familiespejd, hvor forældre og børn i alderen 3-6 år mødes, evt. samme med større søskende, foregår den sidste søndag i hver måned kl. 10-13.
  • Mikroer er for børn, der går i 0.-2. klasse. De mødes hver mandag 17-18.30, og første gang er den 13. august.
  • Minier er for børn, der går i 3.- 4. klasse. De mødes om onsdagen ligeledes fra 17-18.30 og opstart efter ferien er den 15. august.
  • Juniorgruppen er for dem, der går i 5. og 6. klasse. De mødes om torsdagen fra kl. 17-19, og den første gang er torsdag d. 16. august.
  • Trop er for unge, der går i 6.-9. klasse. De starter op den 14. august kl. 19-21, og mødes herefter hver tirsdag.
  • Endelig har Aarupspejderne også en Klan for de unge fra 10. klasse og op til 23 år. De aftaler selv, hvornår de mødes.

Foruden de ugentlige møder er der mange andre aktiviteter, som fx sommerlejre, sommerfest, juletur, oprykning og St. Georgs dag.

Læring og fællesskab

 Aarupspejderne er en aktiv spejdergruppe, der arbejder ud fra et princip om, at de har plads til alle, der har lyst til at være spejder. Et andet væsentligt princip er, at børn og unge gennem spejderlivet gerne skal lærte færdigheder, som kan være nyttige gennem hele livet, fx: at klare sig selv, at samarbejde, førstehjælp samt viden om kultur, samfund og klima. Og så kan man også lære, hvordan man overlever en hel måned uden sin mobil!

Læs mere om Aarupspejderne på deres hjemmeside.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.