Aarupfesten 2017

Lørdag den 11.11.2017 slår Aarup Boldklub Støtteforening igen dørene op til Aarupfesten, i den gamle Aaruphal i Skolegade.

Aarupfesten er med fællesspisning og for alle borgere i og omkring Aarup – og for folk der har tilknytning til Aarup.

Det er en oplagt mulighed for at gense de gamle klassekammerater, julefrokost i sin forening, eller bare at møde op og fejre fællesskabet i Aarup og i foreningerne.

Til en ordentlig fest skal der også ordentligt musik til og det skal være livemusik. I år igen er det det kendte danseband Bittersweet der leverer musikken.

Bittersweet har igennem masser af jobs gjort sig positivt bemærket hos en lang række spillesteder og arrangører. Orkesteret er meget velspillende, og repertoiret er varieret og bredt sammensat efter konceptet – hits fra de sidste 50 år. Orkestrets lokale islæt er Benny Gram, der er født og opvokset i Aarup.

Når orkestret ikke spiller er det Diskotek Maestro, ved Søren Mortensen, som også er et velkendt ansigt i Aarup, der står for underholdningen.

Til Aarupfesten kan du medbringe din egen mad, eller bestil evt. mad i MENY eller på Aarup Hotel, til levering i hallen, udtaler formand John Andersen, og fortsætter; Vi sørger for borddækning med tallerkener, glas og bestik.

Øl, vin, spiritus, vand, kaffe og te købes i baren til yderst rimelige priser.

Billetter koster kr. 150,- og kan købes i MENY, eller på Aarup Hotel i perioden 23. oktober – 8.november

John fortsætter; Hvis du ønsker at bestille plads kan det gøres på mail: skriv antal pladser og hvilket navn pladserne skal reserveres til. Når vi har bekræftet din mail er der reserveret plads. For at få bordplanen til at efterleve folks ønsker –vil vi MEGET gerne have, at der IKKE reserveres flere pladser end der skal bruges!

Læs mere om Aarupfesten 2017 på vores hjemmeside: http://aarupboldklub.dk/?p=418

Man kan naturligvis sagtens deltage, selvom man ikke er en del af en større gruppe.

Overskuddet går til afdelingerne i AB Håndbold, Fodbold, Gymnastik og Løbeklubben

Med festlig hilsen og på gensyn

Aarup boldklub Støtteforening

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.