Aarup Sports- & Kulturdage er i gang!

Aarup Sports- & Kulturdage skudt i gang med et brag af en koncert.

Borgmester Søren Steen Andersen åbner Aarup sports- og Kulturdage

Borgmester Søren Steen Andersen åbner Aarup sports- og Kulturdage

Åbningen af Aarup Sports- & Kulturdage bød på en tale af Borgmester Søren Steen Andersen samt en koncert med Souvenirs.

Borgmester Søren Steen Andersen åbnede Aarup Sports- og Kulturdage med en tale, hvori i han fremhævede ildsjælenes betydning for lokalsamfundet og nævnte Aarup by som en af de mest fremgangsrige byer i kommunen.

 

 

Souvenirs koncert 25-08-2014 20-16-41

Souvenirs på scenen bygget af Aarup Spejderne på Det Nye Torv

Efter den officielle åbning (og den sidste bus var kørt forbi) gik Souvenirs på scenen. Souvenirs med Sofie Bonde i spidsen og Niels Torp som musikalsk hovedkraft er kendt for deres skæve tekster og iørefaldende popmusik og begge dele blev her til aften understreget af et velspillende band.
Det Nye torv med spejdernes overdækning og solen der gik ned i baggrunden, kom til sin ret som en flot scene for en hyggelig og velklingende koncert. Der var mødt ca. 250 op og efterhånden som aftenkulden satte ind, blev der rocket med for at holde varmen.

 

Sofie Bonde på scenen

Sofie Bonde på scenen

Souvenirs var, med deres nærvær og Sofie Bondes skæve sangintroduktioner, meget underholdende og med deres store bagkatalog af egne og andres hits fik de skabt en god stemning. Derfor var det også deres egen fortjeneste, da Sofie Bonde før det sidste nummer takkede publikum for “at de kom, og ikke mindst for at de blev.”

Tak til Souvenirs for en god koncert og tak til Kulturelt samråd og Humlehytten for en god start på Sports-& Kulturdagene.

Vi på Aarup.dk nød oplevelsen og håber ikke det bliver den sidste koncert på Det Nye Torv.

 

MJ

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.