Aarup Singer-Songwriter Festival 28. juli 2018 – kl. 11 til 17 – Gratis adgang.

Musik På Industrien har hermed glæden af at offentliggøre navnene på kunstnerne, der spiller til Aarup Singer-Songwriter Festival 2018, der afholdes den 28. juli fra 11.00 – 17.00 på Sanggaards Plads lige overfor Kulturhuset Industrien i Aarup.

Programmet er ret blandet. Der er således både landskendte og helt lokale singer-songwritere blandt de optrædende. Men kendetegnende for dem alle er, at de er dygtige og engagerede musikere, der arbejder dedikeret med deres musik.

 

Den første der spiller på dagen er Hawk. Hans borgerlige navn er Søren Høg, og han har tidligere boet i Aarup. Han bor nu i Århus, hvor han komponerer sine sange. Vi glæder os til at præsentere hans gode musik, som han spiller sammen med Jack Bonnèn.

Katrine Schmidt spillede på Kulturhuset Industrien i foråret sammen med bandet The Raggedy Anns. Her faldt vi for hendes dejlige stemme, og hun kommer her solo og spiller sin musik.

For at få forskellige genrer, har vi Klaus Baba & Poul Ewald, som også spiller med andre musikere i mange sammenhænge, men her kommer de som duo. Klaus på sang /guitar, Poul på mundharpe, og giver et forrygende blues sæt.

Landskendte Kristian Lilholt, har været på banen i mange år med egen musik. Kristian har besøgt Kulturhuset Industrien i Aarup flere gange med band, senest i dette forår. Denne gang kommer han sammen med Frede Panduro på guitar.                                       

Endvidere har vi Perry Stenbäck & Naja Storebjerg på listen over optrædende. Det er 2 musikere, som har hver deres karriere, men også laver musik sammen. Vi glæder os meget til at præsentere deres melodiøse musik.

Den sidste, der optræder på festivalen er Laura Mo. Hun er ved at få rigtig gang i karrieren, og hun bliver spillet jævnlig på P4. Vi glæder os meget til at præsentere Laura og hendes sprudlende musik og humør.

 

Musik På Industrien opfordrer publikum, der ønsker at sidde ned, til selv at tage noget med at sidde på, da programmet jo er langt – og vi har ikke stole til alle.
Husk – der vil også være boder på Festivalen, som man kan besøge.

Glæd jer til en fantastisk dag fuld af god musik på Sanggaards Plads i Aarup!

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.