Aarup.dk på Hotel Aarup Kro – hovedretter

Steakwich - en hjemmebagt sandwich med steak af oksefilet, pommes frites, salat, BBQ-dressing og aïoli. Foto:HS

Steakwich – en hjemmebagt sandwich med steak af oksefilet, pommes frites, salat, BBQ-dressing og aïoli. Foto:HS

I første artikel om Hotel Aarup Kro berettede vi om forretter og hvidvin.
Nu kommer turen til hovedretterne og rødvinen.
 
Hovedretterne
En af deltagerne valgte en steakwich, der er en hjemmebagt sandwich med steak af oksefilet, pommes frites, salat, BBQ-dressing og aïoli.
De øvrige deltagere valgte enten klassisk Wienerschnitzel eller Karens Jægerschnitzel.
Karens Jægerschnitzel var med pommes frites og bønner.
Den blev bedømt som rigeligt stor, fint mør og meget velsmagende, og den klassiske Wienerschnitzel blev vurderet på samme måde.
Steakwich: Rigeligt stor, på alle måder fin og velsmagende.
 

 

Klassikeren Karens Jægerschnitzel var med pommes frites og bønner. Foto:HS

Klassikeren Karens Jægerschnitzel var med pommes frites og bønner. Foto:HS

Rødvinen
Til disse hovedretter anbefalede personalet en Piemonte Rosso af mærket Carlin de Paolo, der har en styrke på 12½%.
Den kommer ligesom hvidvinen til forretterne fra området syd for Torino og består i følge det oplyste af de tre druer Barbera, Bonarda og Dolcetta. Den var (som hvidvinen) særdeles god til de retter som den blev serveret til.
For begge vine: Kvalitet over middel, ren druesmag og fine nuancer.
Hvis man skulle have valgt en fransk vin af samme høje kvalitet, kunne det fx være en Rasteau fra Rhône-distriktet,
en Faugères eller en bedre Bordeaux-vin.
 
 
Rødvinen var en Piemonte Rosso af mærket Carlin de Paolo. Foto:HS

Rødvinen var en Piemonte Rosso af mærket Carlin de Paolo. Foto:HS

Helhedsindtryk og personale
Vi fik et meget fint indtryk af både maden, vinen og den venlige og nærværende betjening.
Et besøg kan absolut anbefales.
Til daglig er der tre faste ansatte, og det er kromanden Casper, Charlotte og Inge.
Desuden er der tre til at vaske op og yderligere 8-10 personer der kan tilkaldes, når der er pres på.
Ud over arbejdet på selve kroen er der også et vandrehjem at passe – det kræver også en del opmærksomhed.
H.W.
 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.