Aarup Boldklub gør nytåret festligere på 3. år

fyrværkeriAarup Boldklub afholder for 3 år i træk fyrværkerisalg. Fyrvækerisalget hjælper med at skaffe penge til blandt andet bolde, uddannelse af trænere, spillertøj samt ungdommens tur til Kibæk.

Sortiment
Aarup Boldklubs fyrværkerisalg har det største udvalg på Højfyn, med Kaboom-, Dragon- og Nordic-serierne. Katalogerne er lige kommet og skulle komme på hjemmesiden i løbet af de næste par dage. Udover de nævnte serier, har Fyrværkerisalget købt restpartier fra leverandørerne. Så hver dag vil der være et mini-lagersalg med varerne fra restpartierne.

Salget
Sidste år faldt salget desværre lidt, men Hans Henrik, der er tovholder mener det skyldes, at der ikke var et udsalg i Bredgade, som forrige år. Han håber rygtet om at salget foregår i klubhhuset på stadionvej, har spredt sig, så salget kommer tilbage på første års niveau eller gerne højere. Hans Henrik opfordrer til at købe fyrværkeriet lokalt. Aarup Boldklub bruger mange af de penge fra fyrværkerisalget, hos lokale virksomheder, så pengene bliver lokalt.

fyrvækeri2Boldklubben informerer gennem deres hjemmeside og facebooksiden, hvor der i øjeblikket kører en konkurrence med en fyrværkeripakke som præmie. Hans Henrik fortæller, at der løbende vil komme opdateringer og nyheder på facebooksiden og at der er en til konkurrence i støbeskeen.

Sikkerhed
Aarup.dk har spurgt til sikkerheden i forbindelse med alt det krudt. Hans Henrik fortæller at Aarup Boldklub selvfølgelig overholder alle regler omkring opbevaring, transport og salg af fyrværkeri. Blandt andet er der lejet en speciel container med indbygget brandslukning, til opbevaring af fyrværkeriet. Aarup Boldklub sælger selvfølgelig også sikkerhedsbriller, så man kan beskytte øjnene i forbindelse med affyringen.

Åbningstiderne
Aarup Boldklubs fyrværkerisalg holder åbent på følgende tidspunkter.
Søndag den 27. december kl. 12-16
Mandag den 28. december kl. 12-16
Tirsdag den 29. december kl. 12-16
Onssdag den 30. december kl. 10-18
Torsdag den 31. december kl. 10-15

Du kan se mere på http://aarupfyrvaerkeri.dk/ eller se nyheder og deltage i konkurrencen på https://www.facebook.com/aarupfyrvaerkeri

Fyr af med omtanke
Her fra Aarup.dk skal der lyder held lykke med salget og en opfordring til alle der køber, om at passe på sig selv og andre. Fyrværkeri er festligt, men også farligt og skal behandles med omtanke.
Læs mere om fyrværkeri og sikkerhed her http://fyrvaerkeri.dk/gode-raad/5-vigtige-fyrvaerkeriraad

MJ

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.