Aarup Bibliotek holder lukket for udlån og aflevering i 2 uger

AssensBibliotekerne skal have nyt bibliotekssystem. Udskiftningen betyder, at det i perioden fra mandag d. 28. august til søndag d. 10. september ikke vil være muligt at låne, aflevere, forny eller reservere biblioteksmaterialer – såvel betjent som selvbetjent – ligesom der ikke kan betales gebyrer i perioden. Dette gælder alle kommunens 6 biblioteker.

Det vil heller ikke være muligt at blive betjent af bibliotekspersonalet, idet medarbejderne vil være beskæftiget med andre opgaver i forbindelse med systemudskiftningen.

Der vil dog være adgang til bibliotekerne kl. 8-16 på hverdage i de to uger, som udskiftningen omfatter. Det vil således være muligt at benytte materialer på stedet, læse aviser, benytte computere, bruge e-ressourcer, printe ud etc.

Adgangen til biblioteket vil være med sundhedskort – ligesom Åbent bibliotek – for personer over 15 eller børn i ledsagelse med voksne.

Lånetiden på udlånte materialer er forlænget, så ingen har afleveringsdato i lukkeperioden. Hjemkomne bøger på reserveringshylden vil blive stående til afhentning, når biblioteket åbner igen mandag d. 11. september.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.