Årsmødet i Frøbjerg Festspil 2018 (1)

Sommerspillene 2017 og 2018

Model af scenen til Saturday Night Fever, der er sommerens festspil

Sommer i Tyrol
Den årlige generalforsamling hos Frøbjerg Festspil var som sædvanlig velbesøgt. Det faldt i Bent Bryde Andersens lod at berette om sommerspillet, og han kunne fortælle om Sommer i Tyrol, der faldt særdeles godt i publikums smag. Men desværre dukkede der en slange op i det lokale paradis, og det var det dårlige vejr med megen regn. Det betød desværre, at ”kun” 12.700 tilskuere mødte op, og det var budgetmæssigt for lidt.

Og så nyttede det ikke så meget, at de fremmødte fik en stor oplevelse, at instruktør Carsten Friis deltog med 120 % energiudfoldelse, at Willemoes-prisvinder Vagn Madsen og 300 – 400 andre frivillige sled og slæbte som sædvanlig.

Saturday Night Fever
I august 2018 vil Frøbjerg Festspil præsentere Saturday Night Fever, og det bliver en stor satsning for de mange frivillige i det lokale kulturelle ”fyrtårn”, Frøbjerg Festspil. Men trods den økonomiske skuffelse fra 2016 og 2017 er der stor optimisme på bjerget.

Skuespillerne og afdelingslederne er allerede på plads til sommerens store satsning. Der skal derfor ikke købes dyre skuespillere udefra. Der er allerede bygget en model af scenen, og byggeriet af den virkelige scene til august-forestillingen er allerede i gang. Der er jo liv i Frøbjerg Festspil hele året.

H.W.

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.