Julemærkemarch den 6. dec. kom og slip en 20’er

 
 julemaerkemach 2015Vækstbyen Aarup får fra i år sin egen julemærkemarch. Vækst er jo ikke kun flere arbejdspladser, men det må også gerne være fremgang i den måde, som vi støtter udsatte børn på. Og her den 6. dec. med start kl. 10-11 kan man støtte julemærkehjemmenes nyttige arbejde.
 
Start kl. 10-11
Hvis man møder op på Sanggaards Plads den 6. dec. mellem kl. 10-11 (på St. Nikolaus’ dag), kan man deltage i en vandring på 5 eller 10 km, og det kan foregå helt i ens eget tempo. Det vigtigste er at være med og støtte børn, der har hjælp behov, og det gør man ved at slippe en 20’er til dette gode formål. Der kan også købes ærmemærker og andet til støtte for den gode sag.
Helge Roslind, der er medarrangør, oplyser, at man kan starte sammen de mange kl. 10.00, men man kan også gå af sted på et selvvalgt tidspunkt mellem 10 og 11.
 
Når turen er gennemført, kan man købe æbleskiver, ostemadder, juice, kaffe m.v. til rimelige priser.
 
Det gode vejr sørger arrangørerne for – de må jo have forbindelserne i orden!
 
Tilmelding på hjemmesiden: www.julemaerkemarchen.dk
 
Arrangørerne takker dagens særlige sponsorer, som er:
Aarup Hotel
Grøntmanden 
MENY.
 
Det særlige ved St Nikolaus’ dag:
Den 6. dec. skal man mindes St Nikolaus.
Han var biskop i Myra det sydlige Lilleasien (i dag Tyrkiet). Og i år 300 frikøbte han byens børn fra at blive galejslaver ved at give sørøverne alle byens værdisager, incl. kvindernes smykker og kirkens guld og sølv. Og denne biskop gjorde også meget andet for at støtte børnene.
“Gak ud og gør ligeså”.
 
H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.