Det sker i 5560 Aarup

I den kommende uge i Aarup er det muligt at nyde klassiske forfattere, malerier og skulpturer, film og musik.

Højtlæsning for voksne på Aarup Bibliotek

Mandag den 16. september kl. 16-16.45 åbner Aarup Bibliotek endnu engang dørene for voksne, der gerne vil lytte til en god historie. Biblioteket tager i efteråret 2019 fat i de danske klassiske forfattere: Henrik Pontoppidan, Karen Michaelis, Leonora Christine Ulfeldt, Jeppe Aakjær, Michael Strunge og Halfdan Rasmussen. Læs mere på bibliotekets hjemmeside.

Udstilling i Galleriet på Industrien

Galleriet på Kulturhuset  Industrien har i september en udstilling med malerier af Anette Mathiesen og flettede skulpturer af Birte Hartvig. Udstillingen kan ses indtil fredag den 27. september i bibliotekets åbningstid, som er klokken 07-22. Husk sundhedskortet, når biblioteket ikke er betjent. Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside.

Aarup Bio

Fra torsdag den 12. til onsdag den 18. september viser Aarup Bio filmatiseringen af Puk Damsgårds bog ”Ser du månen, Daniel”, om den danske fotograf Daniel Rye, der blev holdt som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i over et år. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Filmen ”Smerte og ære” er på programmet i Aarup Bio fra torsdag den 19. til den 25. september. Filmen handler om den aldrende filminstruktør Salvador Mallo med ondt i krop og sjæl, som møder flere af fortidens engle og dæmoner, da han skal være med til at introducere nogle af sine gamle film. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Børnefilmklub

Børnefilmklubbens spor 2 viser onsdag den 18. september kl. 16 filmen ”Vilde Rolf smadrer Internettet”, i hvilken de to spilfigurer Vilde Rolf og Vanilje nyder livet som helte i spillemaskiner. Men så får de adgang til Internettet….  Læs mere om filmen på biografens hjemmeside og læs mere om børnefilmklubben her.

Koncerter på Industrien

Fredag den 13. september kl. 20 spiller Guy Forsyth på scenen på Industrien. Multi-instrumentalisten, sangeren og sangskriveren Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Hans musik er bluesbaseret americana og rootsrock. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

Børnebanditterne – jorden rundt spiller på Industrien søndag den 15. september kl. 12. Musik er nøglen, og gennem denne fortælles om virkelighedsnære temaer som venskaber, sociale spilleregler og de følelser, der lever i os. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

Lørdag den 21. september kl. 20 inviterer Musik På Industrien til koncert med Grarup Allstars  Et blues/soul All Stars band, der byder på navne fra kendte bands: super-ekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Peter Sommer, Niels Mathiasen fra Gnags’ soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensen, Esben Bachs virtuose trommespil samt Margrete Grarups vokal. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

 

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.