Nyansættelser i Totalbanken

Henrik Petersen – 43 år – er den 1. august startet som filialdirektør i Totalbankens afdeling i Tarup. Henrik kommer fra en stilling som områdedirektør i Saxo Privatbank, hvor han havde ansvaret for driften af filialerne på Fyn og i Jylland. Henrik har stor erfaring med ledelse og rådgivning af privat- og erhvervskunder, og han har tidligere været ansat i Totalbanken som både filialchef i Tarup og som udviklingschef.

 

 

Maria Vesterlund – 40 år – er den 1. august startet som rådgiver i Totalbankens afdeling i Tarup. Maria har stor erfaring med rådgivning af privatkunder. Maria kommer fra en tilsvarende stilling i Saxo Privatbank i Odense, og hun har tidligere været i Danske Bank.

 

 

 

Torben Hedegaard – 51 år – er den 1. august startet som rådgiver i Totalbankens afdeling i Tarup. Torben har stor erfaring med rådgivning af privatkunde. Torben kommer fra en tilsvarende stilling i Saxo Privatbank i Odense, og han har tidligere været i Lån&Spar Bank i Odense.

 

 

 

Ebbe Sinding – 38 år – er den 1. august startet som formuerådgiver i Totalbankens afdeling i Tarup. Ebbe har stor erfaring med formue-, investerings- og pensionsrådgivning. Ebbe kommer fra en tilsvarende stilling i Saxo Privatbank i Odense, og han har tidligere været ansat i Danske Bank i Odense.

 

 

 

Steen Utoft – 53 år – er den 1. august startet som formuerådgiver i Totalbankens afdeling i Tarup. Steen har stor erfaring med både privat- og erhvervskunder, formuerådgivning og investering. Steen kommer fra en tilsvarende stilling i Saxo Privatbank i Odense, og han har tidligere været afdelingsleder i Sydbank i Odense.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.